perjantai 21. huhtikuuta 2017

Valmista tulee restaurointipuolella..

Makuuhuoneen tapetin suunnittelu, josta maaliskuun lopussa oli blogissa asiaa, on edennyt. Huhtikuisen työmaakokouksen työmaakierroksella vertailtiin tapetin värimalleja. Alla olevissa kuvissa on koe(digi)painettu makuuhuoneen tapettia neljässä hiukan eri sävyssä ja koko komeus laitettiin oikealle paikalleen, jotta nähdään miltä se näyttäisi seinällä. Pieni pala alla on alkuperäistä tapettia.Sisäovienkin värit tulevat esiin kevään lisääntyvän valon myötä. Kotkaniemi on ulkopuolelta vielä huputettuna, joten kaikki valo tulee sisään valkoisten pressujen läpi. Kun talo saadaan maalattua, saadaan telineet ja suojauksetkin pois. Nyt vielä kuvia häiritsevät voimakkaat työmaavalot.

Ovi makuuhuoneesta Kottelinin huoneeseen.


Yksi eteisen ovista.


Verantahuoneen ovipari.
Lasiverannan pariovet.

Myös lattioita ja kattoja on työstetty. Ruokasaliin ei nyt huhtikuussa ole ulkopuolisilla asiaa siellä kesken olevan linoleumin maalausurakan tähden, mutta työmaakierroksella kurkattiin taas tätä verantahuoneen lattiaa. Lattia on joskus purettu ja koristemaalatut laudat saaneet uuden järjestyksen.Salin katto on saanut uuden pinkopahvituksen ja odottelee maalausta. Nyt juuri se näyttää kovin valjulta ilman rosettiaan.


Eteisen katto on saanut värin.


Yläkerran kokoushuoneista toisen katto ja lista on maalattu. Toisen kokoushuoneen katossa on vielä koemaalit.
Alakerrassa kahvila-/keittiöpäädyn eteisen paneelien värimaailmaa on jo päästy testailemaan myös.Tervetuloa huomenna lauantaina 22.4. klo 12-15 tutustumaan remonttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti