keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Huhtikuu jo pitkällä - tule käymään Kotkaniemessä

Maaliskuun lopussa vieraili Luumäellä oikein arvovieras - tai paremminkin kovin tuttu. Ukko-Pekka veturi toi Luumäen asemalle joukon juhlijoita sadan vuoden takaa - myös Ukko-Pekan itse (ainakin melkein) ihan Siperiasta asti (tai Lappeenrannasta). Linkkejä videoihin löytyy Facebook-sivuiltamme. Jos haluat vierailla Ukko-Pekan jäljillä Siperiassa, katso P.E. Svinhufvudin muistosäätiön video, ja palaa sitten Luumäelle vaikkapa Etelä-Saimaan videon matkassa.
kuva Anne Tahvanainen
Nyt huhtikuussa on puolestaan mahdollisuus päästä vierailemaan Kotkaniemessä. Luumäen kunta järjestää tonttilauantain 22.4. ja sen yhteydessä, klo 12-15 on mahdollista tulla katsomaan miltä Kotkaniemessä nyt näyttää. Tervetuloa, ovet ovat avoinna!


Pääsymaksua ei lauantaina Kotkaniemessä veloiteta, mutta muistathan, että halutessasi voit tukea Kotkaniemen tulevaa toimintaa:

Kotkaniemi-säätiö kerää varoja Presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseon ja sen näyttelytoimintojen ylläpitämiseen. Kerättävillä varoilla katetaan näyttelytoimintojen suunnittelu- ja toteutuskuluja vuosina 2017-2018. Varoilla on tarkoitus kustantaa mm. näyttelyn pääsuunnittelijan ja oppaiden palkkakuluja, museoesineiden konservointikuluja, vitriinien, kulkuesteiden, opasteiden ja esitteiden hankintaa.

Halutessasi voit tukea Kotkaniemeä lahjoituksella Kotkaniemi-säätiön tilille FI33 5453 0620 0448 92, OKOYFIHH.

Rahankeräyslupa RA/2016/542 (29.9.2016), saaja: Kotkaniemi-säätiö sr, myöntäjä: Poliisihallitus, keräyksen toimeenpanoaika: 29.9.2016-28.9.2017, toimeenpanoalue: koko Suomi Ahvenanmaata lukuunottamatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti