tiistai 31. lokakuuta 2017

Kuulumisia Kotkaniemestä ensilumen aikaan

Marraskuu lähestyy ja samalla 100-vuotiaan Suomen juhlavuoden huipentuma. Kotkaniemessä peruskorjaus alkaa olla viimeisiä silauksia vaille valmis. Museonäyttely rakentuu tiloihin alkuvuodesta 2018. Samoin kevään 2018 aikana tiloissa edessä on vielä kahvilatilojen ja kokoushuoneiden kalustaminen.


Jos haluat päästä kurkkaamaan Kotkaniemen valmiisiin tiloihin, kannattaa laittaa kalenteriin nämä tilaisuudet:

Ke 15.11.2017 Kotkaniemi tapahtumapaikkana
Ensin käymme klo 17 tutustumassa Kotkaniemeen paikan päällä (erityisesti tutustumme tapahtumajärjestäjiä kiinnostaviin tiloihin: pihapiiriin, renkitupaan aittoineen sekä kokoustiloihin). Sen jälkeen siirrymme Kahvi-Pakarille keskustelutilaisuuteen (alkaen klo 18). Mukana keskustelemassa on mm. Riitta Nevalainen / Luumäen Taitokeskus sekä Kulttuuripalvelu Kaiku. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi tänne kaikki paikalliset järjestöjen edustajat, asukkaat, yrittäjät ja muuten vain aiheesta kiinnostuneet! Minkälaisia mahdollisuuksia tarjoaa Kotkaniemen kesä 2018 käsityömyyjäisille, kylätapahtumille, kokouksille jne? Tarjolla on konkreettista tietoa Kotkaniemen puolelta tiloista ja ohjelmassa keskustelua kesän 2018 tapahtumatarjonnasta Luumäellä.
Tervetuloa! (huom! kahvitarjoiluja varten kerrothan etukäteen tulostasi: heini.kahkonen@kotkaniemi.fi, puh. 040 522 7553)

La 25.11.2017 Vietetään Itsenäisyyden tien avajaisia ja osana tilaisuutta Kotkaniemessä on kaikille avoimet ovet. Paikalla on peruskorjauksen tekoon osallistuneita kertomassa Kotkaniemen restauroinnista. Lisätietoa tulossa!


Entä miltä Kotkaniemessä alkaa nyt näyttää, kun peruskorjaus alkaa valmistua? Tässä värikästä kuvasatoa Kotkaniemestä 30.10.2017.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti